Exponential 

  Je kan deze conferentie ook via webcast in NL volgen… Maar er zelf bij zijn is toch heel anders: je kan thuis genieten van een cdtje maar niets weegt op tegen de ambiance en sfeer van een real life concert.  

Vanmorgen om 8:30 werden we door een team van medewerkers opgewacht: een big smile en een ‘welcome’  van ieder en bij de deur een enthousiaste high five. Heerlijk! Met knallende muziek werd de dag ingeluid. 

Voordeel van alles in real life is niet alleen de sfeer met alle indrukken vandien: je proeft veel meer van de taal en het cultuurverschil inclusief de nuances en achterliggende bedoelingen. In de pauzes tref je de meest uiteenlopende types en kom je in gesprek met mensen van over de hele wereld. ❤️️ 

1 vd workshops werd afgesloten met de opdracht elkaar een gebedspunt te delen en voor elkaar te bidden. Dat kwam te dichtbij voordeze Nederlandse (jaja! Maar wees gerust heb een dubbele nationaliteit dus heb mijn Vlaamse kant niet afgezworen 😜). Dus draai ik me tactvol richting manlief met het voorstel ertussenuit te glippen. Maar voor ik het wist stond er al een dame uit Arizona die met uitgestrekte handen huilend een gebed over ons uitsprak. Dat raakte toch ff. 

Eind vd middag waren we het luisteren wel een beetje zat en smeerden we ‘m richting de kids die al heerlijk in de kajaks op zoek waren naar rondzwemmende alligators. En dat is nog zo een voordeel van conferentie op locatie: geen gedoe met de kids die thuis zitten te klieren. Nope: ze genieten vd zon, het zwembad en de natuur terwijl pa en moe aan het ‘werk’ zijn. En dat we hier ah eind vd middag nog stevig genieten van de zon (en voor de 3de dag op rij pizza) is het zoveelste argument voor deze trip 😉 (Schrijf ik terwijl hier de avond invalt, de krekels tsjirpen, de rivier rustig kabbelt, de wind tussen de palmbomen ruist en we als gezin heerlijk buiten op het terras zitten de genieten vd lome warmte.) 

Anyway… Nog ff een golden margaritha en ik maak me op voor de nachtrust. Morgen alweer de laatste conferentiedag.   

   

(BTW: wie denkt dat ons huis een easy prooi is nu we er niet zijn: mispoes! Behalve een waakhond van een lieve buurvrouw wordt ons huis ook bewoond en bezocht door een stel andere waakhonden + blogs zijn vaak later gepost dan geschreven.) 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s