Welkom

Hey, wat leuk dat je op mijn website komt kijken!

Ik ben Sara Lindenhols, docent, illustrator en (bible)journaler. Het is mijn missie om al sprankelend, pareltjes van creatief (zelf)vertrouwen uit te delen. Vandaar Sparkles Of Creative Faith.

Wil jij graag creatief uitgedaagd worden? Wil jij (meer) plezier en zelfvertrouwen in het maken van allerlei mooie en vooral leuke illustraties? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Met ruim 21 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs voel ik me helemaal in mijn element wanneer ik workshops kan geven. Het verzorgen van creatieve activiteiten op scholen, bij bedrijven of verenigingen vind ik fantastisch. Daarnaast is ook het geven van demonstraties op beurzen mij niet vreemd.

Op deze website vind je allerlei informatie; over cursussen, materialen en biblejournaling en meer.

Wil je meer informatie, een offerte of wil je graag op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes, (gratis) workshops, blogs of aanbiedingen; mail me dan via info@saralindenhols.nl .

..

..

51 gedachten over “Welkom

  1. Ik wil wel meedoen met de reisbijbel…
    Ik denk dat ik gelatos en waterverf zal gebruiken

  2. Wat kun je geweldig tekenen en het zo uitleggen dat je inderdaad vertrouwen krijgt in jezelf. Resultaat? Mee tekenen lukt en de resultaten zijn super leuk! Ik ben FAN! Super leuk, duidelijk, helder, realistisch en goede praktische tips!
    Gaaf ! Blij dat ik je gevonden heb als inspiratie!

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑